tisdag 19 augusti 2008

Tyskar

Under SOMMAR OS i Peking så har SVT ett program som heter "Olssons studio". Där är det tänkt att programledaren Rikard Olsson (känd som programledare i Bingolotto och grundare av klubben "gamla gubbar som gillar unga tjejer") med gäster ska sammanfatta dagens OS händelser.

Under gårdagens program så skämtade Rikard lite och nämnde att det är svårt att tycka synd om Tyskland och tyskar. Man tänker bara Hitler, Hitler, Hitler, säger Rikard.
Väldigt stötande tyckte säkert många förvirrade nazister runt om i Sverige.
Aftonbladet vill naturligtvis göra en grej av det här eftersom det är en nyhet med ett väldigt stort nyhetsvärde.

De måste naturligtvis försöka få tag i någon som kan tänkas känna sig träffad av skämtet. Kan tänka mig att det tänktes så det både knakade och rök i tidningshuset innan de kom fram till att:

- Hmm...va fan...vi ringer Wolfgang Pichler!! Är inte han tysk eller nåt sånt?! Han är säkert lite små-nazzig oxå, den tokiga gamla tysken!

Och så blev även den här nyheten ett stort uppslag i Sveriges största kvällstidning. Grymt imponerande journalistik.....

Wolfgang tyckte naturligtvis att det var fördjävligt att Rikard skämtade om Tyskland på det där viset och tillägger att: "Tyskland är ett lika demokratiskt land som många andra länder. Vi i Tyskland brukar skämta om Österrike istället".

Anja Pärsson om 10 år?----->

Inga kommentarer: