tisdag 10 februari 2009

Okynnesgasa...

....är något jag aldrig gör. Jag fördömer detta betéende och hävdar att de som utövar den här sortens aggressioner är mer eller mindre utvecklingsstörda.

Exempel på vad detta är: Typ när man korsar en gatan som fotgängare (ej att blanda ihop med Tito B som är en felgängare) och en bilist måste stanna för att släppa över dig, när han sedan kör iväg så lägger han i ettans växel och gasar utav bara helvete bara för att han är så förbannad över att han var tvungen att stanna för att släppa över dig.

Jag tror de här personerna har svårt att hantera sina aggressioner. Förmodligen är det den här sortens personer som slår sin fru, åker till Thailand, kallar mörkhyade för "apajävel" med dansk accent, ligger med sitt husdjur etc.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken jävla idiot. Hur är de här människorna som när de möter en bil strax innan gör en häftig rörelse med sin bil mot den andra bilen och sen tillbaka igen för att skrämma föraren i den mötande bilen??? Dig Falken lägger jag i samma påse som Tito Beltran, Tomas Quick och Emil Kåberg.

Falken sa...

Haha men det har väl aldrig jag gjort!? Men jag håller med dig, det är ett omoget förhållningssätt i trafiken och bör erinras med vissa reprisalier.