måndag 1 december 2008

Dahlén

Jag läste nyss en kort intervju med Frölunda tränaren Ulf Dahlén angående matchen mellan hans Frölunda och Linköping igår kväll. Han framstod som en orutinerad skitgubbe!

Det som är väldigt komiskt i sammanhanget är hur ofta tränare och spelare frestas till uttalande utan att de har en aning om vad de snackar om.

Det kan handla om typ en offside situation i fotboll. Tränaren är vansinnig och säger på presskonferensen att domaren är helt värdelös eftersom han inte ser att det var offside. 5 minuter senare visar det sig på TV-repriserna att killen var 3 meter ON-side. Tränaren framstår därmed som en jubelidiot, vilket han oxå är naturligtvis.

Precis som Ulf Dahlén gjorde igår.

Jag bör väl tillägga att jag faktiskt är helt opartisk i detta mål. Jag gillar varken Jämtin eller Frölundas målvakt.

Incidenten igår handlar om hur Linköpings Andreas Jämtin flög in i Frölundas målvakt. På bilderna ser man hur Jämtin blir totalt överkörd av en Frölunda back och därmed flyger in i målvakten (dagsböter för Frölunda backen kanske?). Det var alltså HELT omöjligt för denne Jämtin att undvika målvakten. Det hela mynnar ut i ett slagsmål där Jämtin och ett annat narr får matchstraff.

Då säger Dahlén så här: "..man kan väl tycka att Jämtin ska ha en utvisning när han kör över vår målvakt. Det var ju det som var upptakten till bråket."

Hur tänker du här Ulf? Är du sinnesslö?

Det är precis som om Vidic skulle ha tagit upp den lilla pojken ShaunWrightPhillips i sin armar igår och använt som slagträ mot Robinho varvid Robinho avlider och ShaunWrightPhillips döms till 200 års fängelse.

Här är lilla pojken ShaunWrightPhillips (t.h) tillsammans med en solbränd Francis Jeffers (t.v) under ett safari i Camden -07

Inga kommentarer: