tisdag 6 maj 2008

Caféer

Fan vad jag börjar bli less på dagens Caféer. Nuförtiden så kan man få köa i säkert en halvtimme för att få köpa en vanlig kaffe bara för att två kotlettfrillor framför en ska beställa en "kaffefastmedvispadgräddeochmikradehasselnöttersomskaståochsvalna5minuter"

Är inte det sjukt?

Köp en vanlig kaffe för fan!!

Saker som är irriterande på Caféer Topp 3

1. Bizarra menyer typ "kaffefastmedvispadgräddeochmikradehasselnöttersomskaståochsvalna5minuter"

2. Överklasspuckon med kotlettfrilla, eller den kvinnliga varianten av puckon som pratar stockholmska fast de kommer från en bondgård utanför Alvesta, som tror att det är rätt så tufft och "inne" att beställa in en "kaffefastmedvispadgräddeochmikradehasselnöttersomskaståochsvalna5minuter"

3. Att Caféet tycker det är rimligt att man tar 6:- extra för en påtår av sitt "vanliga" kaffe.

Bubblare: Barn som skriker och gråter, på offentliga platser överhuvudtaget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men det allra mest irriterande är ändå att alla i hela Sverige slutat använda kontanter. Oavsett om man ska köpa tidningen, en plopp för två kronor eller den där kaffenmedmikradehasselnötter så kan man vara helt säker på att köparen kommer att vilja betala med kort. Och då kan man vara helt säker på att köparen inte har någon kod. Och då kan man vara helt säker på att säljstället vill se legitimation. Och sedan kan man vara helt helt helt säker på att det dröjer ytterligare tre minuter innan babsmaskinen tryckt ut ett kvitto, någon har hittat en penna och cash-hataren skrivit under. Och då kan man vara helt säker på att jag redan gått därifrån.

Anonym sa...

Haha...ja det är väldigt sant. Tyvärr så kan jag meddela att både jag och Kärk Mikaelsson är två individer som är väldigt lite cash men otroligt mycket kort.