tisdag 20 januari 2009

Galor

Jag har alltid hatat galor. En stor fest för inbördesbeundran. Säkert skitkul om man heter Tomas Brolin eller Gala-Petter men hur intressant är det för oss som inte är där. På festen. Titta på en djävla fest på TV, Yiiihooo!

Nu börjar det bli otrolig uttjatat dessutom. Ingredienserna är nästan alltid samma: Robert Gustavsson, Rheborg, Alsing, Gry (visst har hon blivit en riktig tjockis?) o Settman. Ok, det var skitkul första gången. Det håller jag med om. Men nu är det fan tråkigare än att se på gamla Ronny o Ragge avsnitt, vilket är heltsjuktotroligttråkigt.
Hur fan kunde man tycka det var kul när man var liten??
Andra saker som är heltsjuktotroligttråkigt är: Folk som tycker att sina egna barn är de roligaste i hela världen fast de egentligen är så sjukt störiga att de borde lämnas in till en kinesisk väskfabrik, buskis, Limerickar, roliga historier i Allers, Cancer och andra jobbiga sjukdomar, lös avföring och vita skor ( eftersom de ser ut som någon har smält tobleronebitar på dem så fort man lämnar lägenheten.....

Nu nämnde jag bara några saker som är heltsjuktotroligttråkigt, det finns ju som ni förstår mycket mer att berätta. En annan gång.


Gala-Ingvar, slängdes ut från årets idrottsgala efter ett försök att få till det med Charlotte Kalla.

Inga kommentarer: